Werkwijze

Zoals de naam Thuis-Verder al aangeeft, behandelen we het liefst bij u thuis, aangezien u in uw woonomgeving tegen de meeste problemen aanloopt. De teams werken vaak op verwijzing van uw huisarts of specialist, maar zijn ook direct toegankelijk; met andere woorden: ook zonder verwijzing kunt u zich aanmelden bij een Thuis-Verder team.

Werkwijze ThuisVerder ParkinsonNa aanmelding komen de therapeuten (meestal apart) bij u langs voor een intake. Dan wordt besproken wat uw problemen en wensen zijn. Samen met de therapeut bespreekt u vervolgens de doelen voor de komende periode en wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

De bij u betrokken therapeuten overleggen regelmatig. Ze bespreken de voortgang van de behandeling en stemmen hun doelen op elkaar af. Als dat gewenst is organiseert uw team een multidisciplinair overleg. Uw aanwezigheid wordt daarbij op prijs gesteld.

Aan het eind van het behandeltraject wordt de behandeling met u geëvalueerd. Uw huisarts en verwijzer ontvangen vervolgens een eindverslag.